Waar vindt u ons?

Geerkade 19 4871 CK Etten-Leur

Een inspirerende omgeving

Vergaderen

Door de ontspannen sfeer is het goed toeven en fijn werken in vergaderlocatie van het Havenhuis. Je raakt geïnspireerd door de inrichting, de persoonlijke service en de energie die van onze medewerkers uitgaat. Je kunt bij ons terecht voor vergaderingen, brainstormsessies, heidagen, trainingen, private dining & (kook)workshops.

Feedback van onze zakelijke klant

Onze gasten koppelen aan ons terug dat de ongedwongen sfeer uitnodigt om vrij te zijn. Aan het einde van de dag horen wij dat de informele sfeer uitnodigt tot een open werkhouding. Graag nodigen wij je uit om binnen te lopen bij onze vergaderlocatie in Etten-Leur om dit zelf te ervaren.

Een frisse blik op vergaderen

Een vergadering in een historische locatie zoals het Havenhuis geeft deelnemers de kans eens met een frisse blik tegen de zaken aan te kijken. Komen de deelnemers uit alle hoeken van het land, dan is een vergaderlocatie niet ver van het station ook een goed idee. Hret Havenhuis beschikt over twee vergaderruimtes met alle faciliteiten. Het Havenhuis heeft beamers, flip-overs met viltstiften en een projectiescherm ter beschikking. De tafelopstelling en zaalindeling worden in overleg met uw organisatie neergezet.