Waar vindt u ons?

Geerkade 19 4871 CK Etten-Leur

Locatie in stijl

Condoleance

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. In korte tijd moet er veel geregeld worden. Bij het Havenhuis denken we graag met u mee en zullen ervoor zorgen dat het afscheid op een passende manier wordt ingevuld. Na de uitvaart bestaat de mogelijkheid bij Het Havenhuis een condoleance te organiseren. Precies zoals jullie het hebben gewenst.

Een rustige locatie voor een condoleance

Onze unieke locatie aan de haven in Etten-Leur leent zich goed bij het afscheid van uw geliefde, waar je intiem en privé  de condoleance bijeenkomst kunt organiseren. Bij het Havenhuis bieden wij een persoonlijk afscheid waar u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij kunnen een condoleance met een gezelschap tot 200 personen aanbieden.

Mogelijkheden condoleance

Het Havenhuis biedt arrangementen voor condoleances – graag bespreken we uw wensen zodat we op maat een voorstel kunnen maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele koffietafel, hight-tea of uitgebreide lunchtafels. Hield de overledene van een borrel met een hapje, dan verzorgen wij een condoleance met een mooi glas wijn en diverse luxe koude en warme hapjes. Samen heft u dan het glas als herinnering op het leven van uw dierbare.

In goed overleg nemen we jou de zorgen uit handen

In goed overleg met de begrafenisondernemer of uitvaartverzorger stemmen wij de wensen af. U hoeft zich geen zorgen te maken over de organisatie van deze dag. De aanwezigen kunnen zich volledig richten op het afscheid nemen van de geliefde.