Waar vindt u ons?

Geerkade 19 4871 CK Etten-Leur

Evenementen

Wilt u op de hoogte blijven van de door Het Havenhuis georganiseerde culinaire evenmenten? Kijk dan regelmatig op onze website en volg Het Havenhuis op Facebook en Instagram!

08/05/2020 - GEANNULEERD

Gin-Tonic proeverij

Vrijdag 8 mei deze avond staat in het teken van de Gin Tonic!  U bent welkom vanaf 19.30 uur in onze aparte ruimte en gedurende de avond neemt zal ons personeel van alles vertellen over de verschillende soorten. Hierbij gaat u natuurlijk diverse Gin-Tonic's soorten proeven. Deze leerzame proeverij zal plaatsvinden in onze aparte ruimte Dock19 bij het Havenhuis in Etten-Leur. Een heerlijke en gezellige avond bij het Havenhuis!

Kosten voor deze verzorgde proeverij zijn 29,50 euro per persoon.
Aanmelden kan via onze website . Voor meer informatie kunt terecht bij het Havenhuis 

10/05/2020

Moederdag Brunch Box

Op zondag 10 mei is het Moederdag! Moederdag is dé perfecte dag om uw moeder eens extra in het zonnetje te zetten. 
Voor de lieve mama's / schoonmoeders / oma's kan er een heerlijke Moederdag BrunchBox besteld worden.

28/05/2020 - GEANNULEERD

Salentein Wijn & Spijs avond

Op 28 mei kunt bij Restaurant het Havenhuis genieten van een culinair Salentein wijn & spijs diner. Ervaar heerlijke gerechten in combinatie met bijpassende wijnen van het Argentijnse wijnhuis Salentein. De smakelijke verhalen van Annemieke Nierop, over Bodegas Salentein en de verschillende wijnen die u gaat proeven, maken de avond compleet.

Aperitief met amuse, culinair 5-gangen diner met bijpassende Salentein wijnen en ter afsluiting koffie of thee. Prijs p.p. € 57.50

Graag tot 28 mei! (van te voren graag reserveren, zodat u zeker weet dat er een tafeltje beschikbaar is) Start vanaf 18:00 uur
Restaurant Het Havenhuis & Flesjewijn.com

05/11/2020

Port avond

Graag laten we u kennismaken met PORT. Samen met Flesjewijn.com organiseren wij een port avond.

Info volgt! 

Heeft u zelf iets te vieren?

Naast ons prachtige restaurant hebben we ook nog een mooie aparte ruimte Dock19, die perfect is voor het vieren van verjaardags-feesten, besloten borrels, vergaderingen, diner, bruiloft, ceremonie, doop, babyshower etc etc.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen en bespreken we graag met u uw wensen en de mogelijkheden!