Nieuwsberichten

 • Super recensie in BNdeStem

  Super recensie in BNdeStem

  Op donderdag 23 maart verscheen er een mooie recensie in BNdeStem over Restaurant het Havenhuis. Wij zijn er heel trots op!

 • Kerstmenu 2016

  Kerstmenu 2016

  Dit jaar serveren wij op kerstavond, 1ste kerstdag en 2de kerstdag een heerlijk 5-gangen kerstmenu.
  Ook dit jaar bieden wij u de mogelijkheid om bij iedere gang een bijpassende wijn te laten serveren.


  Reserveer tijdig want er zijn maar beperkt plaatsen beschikbaar!

 • Geslaagd?

  Geslaagd?

  Het lange wachten op de uitslag van de examens is voorbij? Bent u geslaagd? Wij felicituren u graag met een glas bubbels om te proosten bij een diner!

 • Topondernemers

  Topondernemers

  Maar liefst vier van de ondernemers die waren genomineerd voor de Ondernemersprijs Halderberge zijn klant van Rabobank West-Brabant Noord. We zetten hen met trots in het zonnetje!

 • Valentijn duurt bij het Havenhuis 3 dagen

  Valentijn duurt bij het Havenhuis 3 dagen

  Valentijn valt dit jaar precies gelijk met Carnaval. Verras uw valentijn dit jaar op donderdag 12 of vrijdag 13 februari al met een romantisch Valentijnsdiner bij Restaurant het Havenhuis en mis geen dag van Carnaval!

 • Huiselijke, warme sfeer in Restaurant Havenhuis aan de Leurse haven

  Huiselijke, warme sfeer in Restaurant Havenhuis aan de Leurse haven

  ETTEN-LEUR – De monumentale zeepfabriek aan de Geerkade heeft zijn deuren weer geopend. Met het nieuwe Restaurant het Havenhuis heeft dit prachtige pand eindelijk zijn bestemming gevonden. Warmte, sfeer en gezelligheid is wat je aantreft als je binnenkomt. Dat mag voor een heerlijke lunch of diner maar ook gewoon voor een kop koffie of een drankje. "Maar ook voor een hightea, bruiloft of receptie kun je bij het Havenhuis terecht" aldus eigenaar Ivan Smulders.

Contact

Geerkade 19, 4871 CK Etten-Leur
Tel. 076 7620 602
info@havenhuis.com

Werken bij het Havenhuis?

Het Havenhuis is altijd op zoek naar waardevol talent. Ben jij ambitieus en op zoek naar een baan stuur dan een open sollicitatie naar info@havenhuis.com!