Waar vindt u ons?

Geerkade 19 4871 CK Etten-Leur

Een mijlpaal die u niet voorbij kan laten gaan!

Jubileum

Op zoek naar de juiste locatie voor het vieren van uw jubileum? Een evenement in het historische Havenhuis staat garant voor een warme setting, kwaliteit en een professioneel team met een schat aan ervaring! We denken graag mee om uw jubileum tot een succes te maken. Wij begrijpen dat deze mijlpaal gevierd moet worden, passend bij uw wensen.

Volledig ontzorgen

Bij het Havenhuis vindt u voor elke gelegenheid en moment een passende zaal. Het Havenhuis is een voormalige Zeepfabriek met een verhaal en karakter en biedt ruimte aan gezelschappen van 2 tot maar liefst 250 personen. 

De ruimtes hebben elk een eigen karakter en grootte. Kies een ruimte die bij u past, we adviseren u graag. Bij ons is het ook mogelijk om de hele locatie exclusief te huren. We werken nauw samen met diverse vaste partners. Samen met hen kunnen wij alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, uitjes, aankleding en meer. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten we als geen ander waar een goede locatie voor uw jubileum aan moet voldoen. U heeft één vaste en ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie. Wij kunnen een deel van de organisatie op ons nemen of de totale regie in handen nemen.  

Goed bereikbaar

Restaurant het Havenhuis ligt in Etten-Leur en is goed bereikbaar met auto via de A58 en het openbaar vervoer. Gasten parkeren kosteloos naast het restaurant of stappen uit bij de bushalte voor de deur.

Bepaal zelf de sfeer

Onze innovatieve LED-verlichting is niet alleen duurzaam, maar stelt u ook in staat om de sfeer in het Havenhuis af te stemmen op uw huisstijl.