Waar vindt u ons?

Geerkade 19 4871 CK Etten-Leur

Werken bij Het Havenhuis

De lampen branden sfeervol, de muziek speelt en de lekkerste geuren komen al uit de keuken. Wanneer bij Het Havenhuis de deuren opengaan kijken jij en je collega’s al verwachtingsvol uit naar de gasten. Want keer op keer willen we ze samen te verrassen. Met een glimlach op jouw gezicht én die van de gast. Met een extra hapje, een grapje of een extra stapje erbij als het nodig is. Van kok tot bediening, van afwasser tot schoonmaker, iedereen is hier een service minded van nature. En zit vandaag het restaurant vol zakelijke lunchers, zo bouwen we morgen de boel moeiteloos om tot een onvergetelijke bruiloftslocatie. Hier is geen dag is hetzelfde. Wanneer de gasten dan tevreden zijn vertrokken, helpen we elkaar met de laatste loodjes. En dan gaan de voetjes omhoog. En nemen er misschien zelf nog eentje, op een geslaagde avond.

Het Havenhuis

is een culinaire hotspot in een monumentaal pand in het hartje van de Leur. De enorm hoge plafonds en het industrieel ogend interieur doen nog denken aan de zeepfabriek van weleer. Vanuit onze open keuken vertrekken de lekkerste lunches, diners en borrels richting de gasten in het restaurant. En met regelmaat is ons restaurant het toneel van een huwelijk en toveren we de ruimtes om in sprookjesachtige sferen.

Meer informatie over werken bij Het Havenhuis? Vul het onderstaand formulier in of bel 0767620602

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wij zoeken jou!

Ben jij iemand waarbij gastvrijheid door de aderen stroomt en die een kick krijgt van blije gasten om je heen? Zoek jij een dynamische werkplek waar je écht je ei kwijt kunt? Waar je initiatieven en inzet worden verwelkomd en beloond? En wil jij werken in een gezellig team, voor de leukste gasten én op een unieke plek? Solliciteer dan op een van onze vacatures!