Waar vindt u ons?

Geerkade 19 4871 CK Etten-Leur

Stappen & shoppen awards 2018

Op maandag 9 april 2018 werden de jaarlijkse Stappen & Shoppen Awards weer groots gevierd in de Grote Kerk van Breda. Het was een avond vol spectaculaire acts en enthousiaste winnaars. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op onze Award! 

Om 18:00 uur openen de deuren van de Grote Kerk en komen de eerste gasten over de rode loper. Wat ziet iedereen er prachtig uit, chique smokings en glinsterende jurken schrijnen over de loper. De gelikt uitziende gala-gasten kunnen direct op de foto, waarna een verfrissend en vernieuwend welkomstdrankje staat te wachten. Klaar voor een spectaculair "walking diner", welke perfect verzorgd is door Culinice Catering. Viergangen, versbereid in de bijzondere atmosfeer van de Grote Kerk, een mooi begin van een nog mooiere avond.

AND THE WINNER IS..

Alle gasten wachten in spanning, het moment is eindelijk daar; het is tijd om de winnaars van vanavond bekend te maken! Gebaseerd op publieksstemmen worden de winnaars in de tien sub-categoriën binnen retail en horeca bekend te maken. Hieronder vind je een overzicht van de categorie-winnaars. Wij feliciteren alle zaken met hun welverdiende prijs!

Winnaars Stappen Horeca Awards
Restaurant Binnen (Frans), Con Fuego (Latijns-Amerikaans), The Tiger Club (Oosters), Rhodos (Mediterraans), Restaurant Het Havenhuis (Internationaal), Boutique Hotel het Scheepshuys (Slapen), Latour (Koffie, lunch & lekkers), Beers & Barrels (Grand-café), Strand Binnen (Recreatief), Café Nassau Breda (Uitgaan). 

Bron: Etten-Leur Stappen-shoppen
Lees hier het hele artikel