Waar vindt u ons?

Geerkade 19 4871 CK Etten-Leur

Feesten doe je samen

Familiefeest

Het Havenhuis in Etten-Leur heeft verschillende ruimtes beschikbaar voor bijzondere gelegenheden als bruiloften, (zakelijke) evenementen en familiefeesten. Deze historische voormalige Zeepfabriek, direct gelegen aan de haven, kent nog veel authentieke details, maar alle moderne voorzieningen zijn aanwezig om uw evenement tot een waar feest te maken. Niet alleen met professionele belichting of onze muziekondersteuning, maar ook hebben we alles in huis om de ruimtes een passende aankleding te geven. Het knusse terras geeft ook nog eens prachtige gelegenheid voor zomerse borrels en barbecues. 

Tot in de puntjes

Wij regelen uw familiefeest graag tot in de puntjes. Uw eigen inbreng is daarbij meer dan welkom, zodat het echt uw feest wordt. Nodig je vrienden en familie uit voor uw feest en wij zorgen voor een spetterende locatie, sfeervol en ingericht naar jouw wensen. Onze zaal toveren we voor je om tot een prachtige dansvloer of een chic restaurant met wit linnen gedekte tafels. 

Alles voor een onvergetelijke dag

Wilt u liever een stijlvolle lunch, een borrel, barbecue of uitgebreide high tea? Dat kan ook. Kom met ons praten en wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Het belangrijkste is dat u zich in het Havenhuis helemaal thuisvoelt. Graag bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.